Artègo is een Italiaans merk uit Rome. CARE FOR BEAUTY, is de kernwaarde van Artègo.

Het is een merk met stijl en klasse, toegankelijk voor iedereen. Bij Artègo staat kwaliteit voorop. Door het gebruik van de kennis over haarproducten te combineren met de kennis over natuurlijke ingrediënten, streeft Artègo naar een zo goed mogelijke kwaliteit van haarproducten. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de techniek wordt er het uiterste uit de ingrediënten gehaald waardoor de werking van deze ingrediënten op zijn effectiefst is.

MOHI ontwikkelt haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit en Max Pro maakt professionele stylingtools. Beide merken worden wereldwijd gebruikt door haarprofessionals, stylisten en kappers om zo de mooiste kapsels te creëren. Door deze twee topmerken te combineren willen we iedereen de kans bieden om thuis dezelfde resultaten te behalen.

 

Al sinds 2013 brengt Max Pro haarstylingtools op de markt, en staat bekend om het bieden van topkwaliteit. Het internationale merk heeft een uitgebreid assortiment aan innovatieve producten, die je haar beschermen en verzorgen, en daarnaast eenvoudig zijn in het gebruik. Met de vele beschikbare soorten krultangen, föhns en stijltangen, biedt Max Pro de juiste tools voor elk kapsel dat je maar kunt bedenken.

De luxe tanning van Marc Inbane.

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Wil jij graag volume en/of verlenging in je haar? Bij ZoNice denken wij graag met u mee en vinden we goed advies heel belangrijk. Wij werken met 100% echt haar. Hoeveel haar is afhankelijk van je wensen en de kwaliteit van je eigen haar. Neem voor vragen gerust contact met ons op of kom vrijblijvend langs voor advies en wij helpen je graag om de juiste keuze te maken!