Max Pro en MOHI gaan samen als Romeo en Julia, maar met veel betere kapsels.

MOHI ontwikkelt haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit en Max Pro maakt professionele stylingtools. Beide merken worden wereldwijd gebruikt door haarprofessionals, stylisten en kappers om zo de mooiste kapsels te creëren. Door deze twee topmerken te combineren willen we iedereen de kans bieden om thuis dezelfde resultaten te behalen.

 

Al sinds 2013 brengt Max Pro haarstylingtools op de markt, en staat bekend om het bieden van topkwaliteit. Het internationale merk heeft een uitgebreid assortiment aan innovatieve producten, die je haar beschermen en verzorgen, en daarnaast eenvoudig zijn in het gebruik. Met de vele beschikbare soorten krultangen, föhns en stijltangen, biedt Max Pro de juiste tools voor elk kapsel dat je maar kunt bedenken.

 

In 2018 werd MOHI opgericht als het kleine zusje van Max Pro. De haarverzorgingslijn van MOHI gaat namelijk perfect samen met de tools van Max Pro. De producten van MOHI zijn zo samengesteld dat je zorgeloos je haar kunt stylen. Ze bieden niet alleen bescherming, maar zorgen ook voor herstel van beschadigd haar. De stylingproducten van MOHI bevatten antioxidanten, vitamines, eiwitten en arganolie. Een mooie mix van alleen maar goede ingrediënten die het haar van binnenuit voeden, zoals het hoort. Met deze twee collecties heb je dus alles in huis om je haar te stylen zoals jij het wilt. Je haar krijgt dagelijks een professionele behandeling waarmee je er ook nog eens voor zorgt dat het goed beschermd en gevoed blijft.

Beide merken luisteren goed naar de wensen van hun klanten en verbeteren de producten constant met behulp van de nieuwste technieken en formules. Daarnaast biedt Max Pro een levenslange garantie op al hun stylingtools, overtuigd van de kwaliteit van haar producten en bewust van het belang van een goed kapsel. Alle producten uit de Max Pro x MOHI collectie zijn kwalitatief hoogstaand, maar ook betaalbaar. De filosofie van beide merken is namelijk dat iedereen recht heeft op sterk, glanzend en zijdezacht haar.

DIT IS WAAROM JOUW HAAR MAX PRO X MOHI VERDIEND!

WAAROM MAX PRO?

Levenslange garantie op stijl en krultangen. Dit betekent dat als jij een stijltang of krultang aanschaft van max pro bij ons in de salon of in onze webshop, je rest van je leven voorzien bent van de tool, hoe gaaf is dat? Voor de categorie  föhn en föhnborstels geldt een garantie van standaard 2 jaar. Dit betekend dat jij jouw tool gratis kan laten repareer en/of vervangen binnen 2 jaar na aankoopdatum! Meer dan 3000 kappers en professionele haarstylisten gebruiken deze tools, wat betekent dat je als consument precies dezelfde producten kunt gebruiken als je lokale kapper. De stijltangen, krultangen en föhns zijn zodanig ontworpen dat je je haar in model kunt brengen op de beste en meest efficiënte manier.

 

WAAROM MOHI?

CRUELTY FREE HAIRCARE Cruelty-free betekent dat geen van de MOHI producten op dieren zijn getest. Omdat wij van dieren houden maken we diervriendelijke haarverzorging. Geen dier verdient het om gebruikt te worden, vooral niet for the sake of beauty. Wij zijn er volledig van overtuigd dat schoonheid op geen enkele manier schadelijk mag zijn. 

NO CHEMICALS De haarverzorgingsproducten van MOHI bevatten geen chemische stoffen, denk hierbij aan stoffen zoals sulfaten en parabenen. De ingrediënten die we hebben samengesteld om onze unieke formules te maken versterken, voren en blazen leven in alle haartypes.

 

GA NAAR ONZE WEBSHOP OF KOM BIJ ONS IN DE KAPSALON VOOR DE TOOLS VAN MAX PRO EN DE PRODUCTEN VAN MOHI !!!