Hairextensions

 Wij werken alleen met hoogwaardige hair extensions. " ROYALTY HAIREXTENSIONS" Wij zijn bekend met de nieuwste trends en passen dit ook graag toe!

Wil jij graag volume en/of verlenging in je haar? Bij ZoNice denken wij graag met u mee en vinden we goed advies heel belangrijk. Wij werken met 100% echt haar. Hoeveel haar is afhankelijk van je wensen en de kwaliteit van je eigen haar. Neem voor vragen gerust contact met ons op of kom vrijblijvend langs voor advies en wij helpen je graag om de juiste keuze te maken!

Wij hebben extensions van echt haar met een lengte van 40-45 cm en 50-55 cm. Deze hair extensions worden op een specialistische wijze aangebracht door middel van de gepatenteerde en handmatige micro ringen.

Deze ring extensions zorgen ervoor dat je eigen haar niet beschadigd wordt en onzichtbaar de verlenging of volume opneemt. Door deze manier van aanbrengen wordt de traditionele vlecht techniek vervangen. De verdeling van de rijen haren wordt eerst zorgvuldig opgemeten en vervolgens op maat gemaakt op de breedte van je hoofd.

Voor de hair weave zijn er tal van kleuren mogelijk. De standaard kleuren worden altijd met elkaar gemengd voor een natuurlijk resultaat. Er zijn ook multicolor extensions te krijgen. Hierbij zijn er al 2 tot 3 verschillende kleuren in verwerkt. Bij dit systeem zijn de mogelijkheden ongekend!

Extensions laten zetten

Wil jij graag volume en/of verlenging in je haar? Bij ZoNice denken wij graag met u mee en vinden we goed advies heel belangrijk. Wij werken met 100% echt haar. Hoeveel haar is afhankelijk van je wensen en de kwaliteit van je eigen haar. Neem voor vragen gerust contact met ons op of maak een intake afspraak. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken!